Jelsa: Upoznaj couchsurfing

04_01_2016 / 20:33h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Igor Tomić
Jelsa: Upoznaj couchsurfing

Jakov Kusić, iskusni couchsurfer, objasnit će koncept koji za minimalan iznos novca pruža mogućnosti putovanja na destinacije po želji te će budućim putnicima udijeliti poneki savjet i ispričati najzanimljivije anegdote sa svojih putovanja.

Jakov Kusić, iskusni couchsurfer, održat će, u subotu 9. siječnja u 18 sati, u caffe baru Trick u Jelsi, predavanje Couchsurfing: Totalno drugačije putovanje. Objasnit će koncept koji za minimalan iznos novca pruža mogućnosti putovanja na destinacije po želji te nova iskustva i prijateljstva. Također će budućim putnicima udijeliti poneki savjet i ispričati najzanimljivije anegdote sa svojih putovanja.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Otkrit će kako je spavao u palači pokraj jordanskog kralja, gdje je partijao s američkim redateljima i manekenkama, zašto je u Meksiko ulazio u čamcu preko rijeke te zašto je u ratom zahvaćenoj Ukrajini dočekan kao heroj. Zahvaljujući couchsurfingu Jakov je posjetio više zemalja nego što ima godina.

Predavanje se održava u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a organizira ga Info zona u suradnji s udrugom Održivi otok.

#idemuzonu #načemusiti

Posted by Info zona on 11. prosinca 2015