Info zona na Radio Suncu!

06_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: www.clker.com
Info zona na Radio Suncu!

Info zona novu radijsku sezonu započinje na - Radio Suncu! Prva emisija emitira se u petak, 7. listopada u 13 h a govori o couchsurfingu, ljudima od gume i kako to postati te o mobilnosti mladih.

Info zona novu radijsku sezonu započinje na - Radio Suncu! Prva emisija emitira se u petak, 7. listopada u 13 h.

U Info zoni na radiju, na Radio Suncu (92.9 MHz) ovoga petka u 13 sati priča se o couchsurfingu – sve popularnijem načinu putovanja koje je Igoru Tomiću donijelo nevjerojatne uspomene i prijateljstva diljem svijeta. Spavanje od šatora do palače, plivanje s krokodilima, večera sa slavnima, samo su to dijelići iskustva koje će u emisiji podijeliti Igor.

Ljudi od gume oduvijek su privlačili pažnju i divljenje ostalih, ali rijetki bi se usudili ponoviti neku od vježbi. Ipak, radionica kontorcionizma u Splitu prilika je za povećanje fleksibilnosti i snage, učenje vježbi i upoznavanje s osnovama akrobatike. Antonia Kuzmanić, djevojka od gume, otkrit će kome je namijenjena radionica, što je ono što će se učiti, a što nikako ne biste smjeli pokušavati kod kuće.

Tijekom cijelog listopada obilježava se Eurodeskova kampanja Time to Move koja promovira mogućnosti mobilnosti među mladima. U kampanji sudjeluje više od 20 hrvatskih gradova, s raznim aktivnostima – od predavanja i radionica do Party crashinga,Međunarodne večere i Žive knjižnice. Poslušajte Sandru Miladin i saznajte koja je vama najbliža aktivnost i kako se uključiti!

Info zona na radiju emisija je namijenjena mladima koja za cilj ima informirati o prilikama i mogućnostima koje im se nude, kao i kvalitetnim, korisnim i zabavnim događanjima.