Info zona je večeras na radiju!

25_04_2014 / 11:34h  |  Autor: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju danas slušajte o koracima do zapošljavanja mladih, najvećoj eko akcija, Noći knjige i sinjskoj ruci.

 U razgovoru sa stručnjakom HZZ-a otkrivamo kako izgleda put ka zapošljavanju mladih, koje su vještine potrebne i cijenjene kod poslodavaca, što se događa na tržištu rada, kako će izgledati naša budućnost. Poslušajte preporuke Renata Jerončića i kročite hrabro u svijet rada.

Dok radite na traženju posla, provedite svoje slobodno vrijeme kvalitetno - uz dobru knjigu. Kako je obilježena ovogodišnja Noć knjige i tko je sve pio čaj s Marijom Glavašem u Info zoni – saznat ćete u večerašnjoj emisiji.

Ukoliko vas više od knjiga privlači boravak na svježem zraku, poslušajte onda najavu Gabrijele iz udruge Sunce koja poziva na najveću ekološku akciju u Hrvatskoj, u kojoj je prošle godine sudjelovalo preko 50 tisuća ljudi. Vrijeme je da i vi date svoj doprinos Zelenoj čistki.

Info zona na radiju odlazi i do Knina gdje će sinjske udruge za mlade prezentirati svoj projekt Čuvaj se sinjske ruke i pozvati sve zainteresirane na Clubture. Što je i zašto je – saznat ćete ako večeras iza 19 h nastavite slušati Radio Split!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku.