Info zona je večeras na radiju!

21_03_2014 / 12:17h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

Sadržaju večerašnje Info zone na radiju velik doprinos dali su naši volonteri. Dijelimo karte i pričamo o akciji čišćenja Marjana, bendu Kob, neravnopravnosti žena i predstavljanju zanimanja u Solinu.

Sadržaju večerašnje Info zone na radiju velik doprinos dali su naši volonteri koji su završili radionicu radijskog novinarstva koja se od jeseni održavala u Info zoni.

U anketi Anamarije Tomaš poslušajte što su nam rekli brojni volonteri koji su se odazvali akciji čišćenja Marjana prošle subote.

Tonćica Knez razgovarala je sa ekipom iz benda Kob koja će se u vrijeme emisije spremati za prvi samostalni koncert i proboj na trash i heavy metal scenu.

U prilogu EUformiraj se! Martina Melvan sa Vinkom i Katom, voditeljicama korčulanske radio emisije K'o žena, i Ninom Šimunović, iz splitske feminističke organizacije Domine, komentira nedavna događanja na sjednici Europskog parlamenta. Samo tri dana nakon Međunarodnog dana žena europarlamentarci su odbacili izvještaj koji je sadržavao prijedloge i preporuke za izjednačavanje žena i muškaraca u Europskoj uniji.

Predstavljanja različitih zanimanja u Gradskoj knjižnici Solin pomažu srednjoškolcima u odluci o početcima stvaranja karijere. Dojmove sa prvog takvog predstavljanja, na kojem su gostovali Glumac GKM-a Split Siniša Novković i koreografkinja Tea Lukić, s nama će u javljanju podijeliti Neda Topić.

Kako smo već najavili, u emisiji se pripremamo i za slavljeničko preuređenje splitske karting arene pa najbržim slušateljima dijelimo ulaznice za besplatne voženje.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.