Info zona je petkom na radiju!

10_01_2014 / 14:51h  |  Autor: I.Z.
Info zona je petkom na radiju!

U večerašnjoj Info zoni dijelimo ulaznice i pričamo o programu Koalicije udruga mladih, koncertu Kiše metaka u Šibeniku te može li se uz besplatnu i jednostavnu online edukaciju napisati dobar EU projekt...

U večerašnjoj Info zoni pričamo o programu koji je Koalicija udruga mladih osmislila kako bi mlade sugrađane educirala i potakla na kreativno izražavanje. Što su sve pripremili i kako sudjelovati ispričat će Duje Kozomara.

Igor Bergam, naš povremeni reporter iz Šibenika, najavit će večerašnji koncert Kiše metaka. Splitski MC trio - Krešo, Vojko i Vuk, praćen DJ VRH-om, večeras svojim teškim rimama tjera mlade Šibenčane na razmišljanje u kakvom svijetu živimo, a iskoristit ćemo priliku i s Igorom prokomentirati još par vijesti koje stižu iz Šibenika.

Dijelimo i ulaznice za sutrašnji koncert BiH benda Velahavle koji će se održati u klubu Quasimodo.

Samo 14% građana smatra da su dobro informirani o Europskoj Uniji i EU fondovima - rezultat je posljednjeg istraživanja Ipsos Pulsa 2013. te ujedno i dobar razlog za razvoj projekata usmjerenih povećanju informiranosti građana. Kako na zanimljive i pristupačne načine informirati građane o EU i svemu što ih o EU zanima te kako uz besplatnu i jednostavnu online edukaciju napisati dobar EU projekt - saznat ćete ako poslušate prilog EUformiraj se! i razgovor s Filipom Tanayom, voditeljem projekta EUčionica.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.