Info zona je petkom na radiju!

27_12_2013 / 16:47h  |  Autor: I.Z.
Info zona je petkom na radiju!

Kako je Hrvatici studirati i živjeti u Češkoj, tko će dobiti ulaznice te kako dočekati 2014. pitanja su na koja će odgovore dati posljednja ovogodišnja Info zona na radiju čiju glazbu bira Krešo Bengalka iz Kiše metaka.

Kako je Hrvatici studirati i živjeti u Češkoj, tko će dobiti ulaznice za događanja posljednjeg vikenda u 2013. te kako dočekati 2014. pitanja su na koja će odgovore dati posljednja ovogodišnja Info zona na radiju čiju glazbu bira Krešo Bengalka iz Kiše metaka. U eteru je nakon duže pauze i Marijo Glavaš!

Naša dugogodišnja kolegica Pinija Poljaković studira u Brnu te se uvjerila u sve prednosti i nedostatke češkog visokog obrazovanja i života mladih u Češkoj. U prilogu EUformiraj se! pričat će nam o svojim iskustvima te usporediti studentski život u Brnu i Splitu.

Blagdanski troškovi bit će nešto manji za one koji dobiju ulaznicu za koncerte u Kocki i O'Hari. U petak u O'Hari nastupaju stari znanci Kuzma i Shaka Zulu, a u subotu Kocka predstavlja sve popularniji bend Kiša metaka dok u O'Hari nastupaju The Frajle sa svojim zanimljivim scenskim i glazbenim performansom.

Iako je Maya u naš online kalendar događanja već upisala preko 40 događanja posljednjeg dana 2013. godine, ponudu dočeka Nove godine u svom premijernom prilogu na Radio Splitu rezimirat će Romana Caktaš.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.