Info zona je petkom na radiju!

13_12_2013 / 19:02h
Info zona je petkom na radiju!

U večerašnjoj Info zoni na radiju redatelj i glumica u filmu Glazbena kutija najavljuju premijeru, a donosimo i priču o osmodnevnom boravku na planini Parnitha te ulaznice za O'Harinu rođendansku proslavu uz Gustafe.

U večerašnjoj Info zoni na radiju gostuju Bruno, redatelj filma i Zrinka, glumica u filmu Glazbena kutija koji će konačno doživjeti i splitsku premijeru idućeg petka u kinu Central. Podsjetimo, Glazbena kutija priča o tinejdžerki koja pronalazi put u budućnost prisjećajući se događaja iz prošlosti koji su obilježili njezin mladi život.

U prilogu EUformiraj se! gostuje Bruno Mudronja, mladi Murterin, član udruge Argonauta, koji je proveo 8 dana na planini Parnitha pored Atene. Povod boravku u brdima bio je trening na kojem su pored njega sudjelovali i mladi iz Grčke, Turske, Italije, Švedske, Portugala, Austrije i Španjolske. Pored rasprava o prirodnim resursima i izazovima koje predstavlja održivi razvoj dio programa posvećen je bio i revitalizaciji NP Parnitha koji je 2007. pogođen velikim požarom. Trening je organizirala organizacija Parnithistes iz Grčke u sklopu programa Mladi na djelu.

O'Hara večeras puše rođendanske svjećice - 9. rođendan slavit će se uz Gustafe! Info zona na radiju i O'Hara dijele ulaznice za rođendanski koncert, a pitanja u nagradnoj igri vezana su za predstavu PlayDrame Omladini o idealima koja se večeras premijerno igra u amfiteatru Doma mladih.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.