Info zona je petkom na radiju!

06_12_2013 / 13:39h  |  Autor: I.Z.
Info zona je petkom na radiju!

Nova Info zona na radiju ugostiti će osam mladih glumaca koji će nam najaviti novu predstavu kazališta PlayDrama, najavit ćemo i novitete u preuređenom klubu O'Hara te podijeliti ulaznice, a pričat ćemo čak i o razvoju malog i srednjeg poduzetništva.

Nova Info zona na radiju ugostiti će osam mladih glumaca koji će nam pričati o svojim planovima nakon nedavno stečene diplome te najaviti novu predstavu kazališta PlayDrama - Omladini o idealima. Najavit ćemo i novitete u preuređenom klubu O'Hara te podijeliti ulaznice za koncert Leta 3.

Ostavit ćemo vremena i za teže teme pa ćemo u prilogu EUformiraj se! sa Ivkom Šimunović, višom savjetnicom za gospodarstvo i vođenje projekata predpristupnih i drugih fondova Malog Lošinja, razgovarati o projektu Malo poduzetništvo u velikoj Europi. Naime, Europska unija izlaz iz ekonomske krize i potencijal za rast gospodarstva, a time i za otvaranje novih radnih mjesta i samozapošljavanje vidi upravu u razvoju malog i srednjeg poduzetništva.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.