Info zona je petkom na radiju!

29_11_2013 / 12:31h  |  Autor: I.Z.
Info zona je petkom na radiju!

Novo izdanje Info zone na radiju donosi toliko priželjkivane informacije o progarmu Erasmus+. Razgovarat ćemo i o sinjskom koncertnom prostoru u bivšoj vojarni te najaviti Buvljak za šapice bez doma...

Novo izdanje Info zone na radiju donosi toliko priželjkivane informacije o programu Erasmus+ koji će u 2014. u potpunosti zamijeniti program Mladi na djelu. U prilogu EUformiraj se! gostuje Sanja Posavec, načelnica Odjela za program Mladi na djelu Agencije za mobilnost i programe EU.

O sinjskom koncertnom prostoru u bivšoj vojarni Ivaniša Nelipića i nadolazećem koncertu livanjskog benda Andrija i splitskih grungera Riffovski pričat će Jagoda Čabo iz udruge SKUP. Najavit ćemo i treći, sada već tradicionalni Buvljak za šapice bez doma. Sandra, volonterka Splitskih šapa, podsjetit će nas kako možemo pomoći napuštenim životinjama u Splitu.

Ako budemo dobri, uz Sandru možda čujemo i Bartula, a ako budete brzi uz Info zonu na radiju možete dobiti ulaznice za predstavu Kako ubiti supruga koja će 03. i 04. prosinca imati svoju 8. i 9. izvedbu u Splitu.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.