Info zona večeras na radiju!

08_11_2013 / 15:50h  |  Autor: I.Z.
Info zona večeras na radiju!

Info zona na radiju večeras u programu HR Radio Splita donosi nove priče mladih i o mladima, a kao glavne teme ističemo dojmove splitskih uličnih plesača sa svjetskog prvenstva te razgovor o projektu koji aktualizira probleme mladih.

Info zona na radiju večeras u programu HR Radio Splita donosi nove priče mladih i o mladima, a kao glavne teme ističemo dojmove splitskih uličnih plesača sa svjetskog prvenstva te razgovor o projektu koji aktualizira problemi u zajednici na koje nailaze mladi.

U Danskoj se u listopadu održalo Svjetsko prvenstvo u uličnom plesu na kojem su nastupili i naši sugrađani iz kluba Style force. Klaudija i Klara ispričat će nam dojmove iz Danske i predstaviti svoje uspjehe i uspjehe kolega i kolegica iz Hrvatske.

U sklopu dvogodišnjeg projekta Pokreni promjenu - Volontiranje mladih za izgradnju kulture mira koji financira Europska unija, realizirane su fokus grupe i radionice s djecom i mladima u pet hrvatskih gradova. Koji problemi u zajednici muče djecu i mlade, kako bi oni mijenjali svoju okolinu, koji su njihovi prijedlozi za rješavanje problema na koje nailaze i u kakvom svijetu žele živjeti? U prilogu EUformiraj se! čut ćemo Josipu koja priča iskustva iz Splita te Dianu koja je fokus grupe radila s djecom i mladima iz Rijeke.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.ec.europa.eu/croatia i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.