Info zona večeras na radiju!

25_10_2013 / 12:45h  |  Autor: I.Z.
Info zona večeras na radiju!

Samo par sati prije splitskog nastupa u Info zoni na radiju gostuju članovi M.O.R.T.-a, otkrivamo ovogodišnje novine Škole osnova programiranja te razgovaramo o slobodi medija i dojmovima sa European Youth Media Days.

Samo par sati prije splitskog nastupa u Info zoni na radiju gostuju članovi M.O.R.T.-a, sinjskog blues punk benda koji žare i pale klubovima i festivalima u regiji. Jure Granić Skender iz Udruge mladih programera DUMP najavit će peti ciklus besplatnih predavanja pod nazivom Škola osnova programiranja te otkriti ovogodišnje novine. U prilogu EUformiraj se! razgovarat ćemo o slobodi medija – o dojmovima i iskustvima sudjelovanja na European Youth Media Days pričat će nam mlada novinarka Martina Melvan.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.