Srednjoškolska Info zona

11_10_2013 / 15:01h
Srednjoškolska Info zona

Večeras u Info zoni na radiju dijelimo ulaznice, razgovaramo o natjecanju Euroscola te o stipendiranju školovanja na prestižnim srednjim školama u SAD-u i Velikoj Britaniji...

Učenici hrvatskih srednjih škola mogu dio školskog obrazovanja provesti u prestižnim srednjim školama u SAD-u i Velikoj Britaniji. O aktualnom natječaju za 19. generaciju stipendistica i stipendista iz prve ruke će nas informirati Domagoj Morić iz Foruma za slobodu odgoja.

Prošlog vikenda u Splitu je održano prednatjecanje za program Euroscola. Učenici iz deset srednjih škola s područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije natjecali su se u poznavanju Europske unije, a o bogatoj nagradi i iskustvu koje im je donijelo sudjelovanje u prilogu EUformiraj se! pričat će nam učenice Petra i Ena te članica žirija Dina.

Pažljivi i dovoljno brzi slušatelji moći će besplatno na koncert Psihomodo Popa u O'Haru ili na Pips, Chips & Videoclipsa u Kocku.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.