Info zona večeras na radiju!

19_07_2013 / 14:59h
Info zona večeras na radiju!

U Info zoni na radiju poslušaj tri zanimljiva razgovora – Josipa se vratila sa edukacije iz Izraela, Dina iz Graza, a Domagoj traži odgovor kako mladi koriste medije.

U Info zoni na radiju večeras nakon vijesti u 19 sati poslušaj tri zanimljiva razgovora – Josipa se vratila sa edukacije iz Izraela, Dina iz Graza, a Domagoj traži odgovor kako mladi koriste medije.

U prilogu EUformiraj se! gostuje Josipa Bilić. Ona je sa još 25 mladih iz Hrvatske, uz stipendiju MZOS-a, osam dana boravila na edukaciji u Jeruzalemu. Pričat će nam o jeruzalemskoj svakodnevnici, ali i najvećoj tragediji starog kontinenta – Holokaustu.

Dina Lijić upravo se vratila s dvotjedne ljetne škole u Grazu koja je okupila više od 200 studenata i predavače iz svih krajeva svijeta. Poslušajte što nam Dina ima reći o predavanjima, dojmovima i ljetnoj školi.

Odgovore na pitanja kako mladi koriste medije te na koji način se u medijima obrađuju teme bitne za život mladih saznat ćemo tek kada se dovrši opsežno istraživanje koje će najaviti Domagoj Morić iz Foruma za slobodu odgoja.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.