Na radiju od filma do jezika

05_07_2013 / 15:42h
Na radiju od filma do jezika

U Info zoni na radiju poslušajte najavu Supetar Super Film Festivala, saznajte kada je kasno za učenje stranih jezika te kako se s minimalno novca može maksimalno obogatiti svoj život. Dijelimo i ulaznice!

U večerašnjoj Info zoni na radiju poslušajte kakve filmske poslastice sprema bogat program jubilarnog Supetar Super Film Festivala te kada je kasno za učenje stranih jezika. O važnosti usvajanja stranih jezika, kao i načinima na koje se jezik uči, u prilogu EUformiraj se! govori naša gošća - lingvistica Ana Marković.

Martina Matković, studentica sociologije otkrit će vam kako se s minimalno novca može maksimalno obogatiti svoj život mogućnostima koje pruža volonterstvo i program Mladi na djelu.

Dok slušate Radio Split zagrijte se za warm up koji vas čeka u O'Hari, saznajte kako osigurati svoja dva kotača od krađe, a zatim što vas čeka ako odete Biciklom na otoke.

Slušatelji koji najbrže otipkaju 539300 uživat će u sjajnim filmovima u Supetru ili u dobrom zvuku splitskog Festivala zabavne glazbe.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.