Rad u školi i praksa u Berlinu

28_06_2013 / 16:21h
Rad u školi i praksa u Berlinu

Ovog petka u Info zoni na radiju poslušajte razgovore sa zanimljivim mladim Splićankama. Dvije će pričati o svom radu u školskom sustavu, a treća o životu, nezavisnoj kulturi i stručnoj praksi u Berlinu...

Ovog petka u Info zoni na radiju poslušajte razgovore sa zanimljivim mladim Splićankama. U prilogu EUformiraj se! gostuje Tanja Brešan koja je tri mjeseca provela na stručnoj praksi u centru za nezavisnu kulturu Platoon u Berlinu. Tanja će nam pored procesa prijave za ostvarivanje stručne prakse predstaviti i život mladih u Berlinu.

Dvije mlade profesorice, Sandra i Marta, prenijet će osobna iskustva koja imaju kao mlade profesorice u srednjoj školi i na fakultetu. Razgovarat ćemo o njihovom odnosu sa starijim kolegama, učenicima i studentima te ćemo se dotaknuti i školskog programa i sve veće potrebe učenika za instrukcijama van škole.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.