Radio: busevi, migranti i koncerti

21_06_2013 / 15:26h
Radio: busevi, migranti i koncerti

U večerašnjoj Info zoni na radiju komentiramo odgovore koje smo dobili u akciji Pitaj Promet te aktualiziramo pitanje migracija kada postanemo članica Europske unije. Više ćemo se opustiti kada zavirimo u popis ljetnih festivala i koncerata…

U večerašnjoj Info zoni na radiju komentiramo odgovore koje smo dobili u akciji Pitaj Promet, pridružite se i vi svojim komentarima pozivom na 021 539 300. Više ćemo se opustiti kada zavirimo u popis ljetnih festivala i koncerata, a pokojom ponuđenom prilikom navući ćemo osmijeh na lice i onima koji su zabrinuti traženjem posla.

Predstavnici 14 hrvatskih organizacija za mlade proteklog su tjedna u Beču naučili kako Austrija brine o svojim migrantima. Ana Rebrina ispričati će svoje dojmove, prepričati austrijska iskustva i odgovoriti možemo li i mi primijeniti njihov model kada postanemo članice EU.

Educirajte se, zaposlite, zabavite i zažugajte uz Adu i Ivana u Info zoni na radiju!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.