xSTatic i praksa na radiju

07_06_2013 / 09:15h
xSTatic i praksa na radiju

Info zona na radiju ovog petka razmišlja već o idućem vikendu i početku xSTatic festivala, a pravo je vrijeme i za razmišljanje o ljetu, pogotovo o razvojnoj praksi u inozemstvu...

Nakon što je prošli petak najavila Festival mediteranskog filma Split, Info zona na radiju ovog petka razmišlja već o idućem vikendu i početku xSTatic festivala. U goste nam stiže Pero Rančić i predstavlja trodnevni festivalski program u kojem sudjeluju glazbenici, sportaši i ulični umjetnici.

Pravo je vrijeme i za razmišljanje o ljetu, pogotovo o razvojnoj praksi u inozemstvu. U prilogu EUformiraj se! Ivona i Mirna će predstaviti mogućnosti koje nudi AIESEC.

Najavit ćemo i događanje znakovitog naslova Mladi – resurs, a ne problem na kojem će Liga za prevenciju ovisnosti okupiti niz stručnjaka koji rade s mladima i za mlade.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.