Na radiju o zapošljavanju

24_05_2013 / 11:26h
Na radiju o zapošljavanju

Nakon izborne pauze, u Info zoni na radiju ovog petka pričamo o zapošljavanju - o Malom sajmu studentskih poslova, o prilikama za zaposlenje u inozemstvu te mogu li učenici biti legalni sezonski radnici.

Nakon izborne pauze, u Info zoni na radiju ovog petka pričamo o zapošljavanju… Mogu li učenici biti legalni sezonski radnici, tko sve može koristiti usluge Učeničkog servisa te kako se postaje korisnikom usluga servisa saznala je Ema Bago. Romana Caktaš najavit će novu aktivnost udruge Studenti za studente - Mali sajam studentskih poslova.

U prilogu EUformiraj se! gostuje Danijela Đonlić, mlada sociologinja iz Splita, koja će pričati o prilikama za zaposlenje u inozemstvu, kako ih pronaći te kako izgleda procedura rješavanje potrebnih papira i dokumenata.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.