O Platformatu i Vrgorcu

26_04_2013 / 11:53h
O Platformatu i Vrgorcu

U Info zoni na radiju pričamo o Platformi Doma mladih, gostuju mladi Vrgorčani čija udruga već uspješno realizira projekte financirane sredstvima EU, a nekoga ćemo opskrbiti i ulaznicama...

Ovog petka u Info zoni na radiju nakon 19 sati gostuje Natasha Kadin, koordinatorica Platforme Doma mladih koja kroz manifestaciju Platformat donosi deset dana intenzivnog i raznolikog programa u splitskom Dom mladih - koncerte, predstave, performanse, predavanja… Razgovarat ćemo i o ciljevima Platforme i njenim članicama.

U prilogu EUformiraj se! gostuju mladi Vrgorčani. Njihova udruga HUM, iako mlada po stažu, već uspješno realizira projekte financirane sredstvima Europske unije te razmjenjuje iskustva sa mladima iz drugih europskih zemalja.

Podsjetit ćemo vas i na plesna događanja koja prethode proslavi Svjetskog dana plesa, a nekoga ćemo opskrbiti i ulaznicama za subotnji koncert benda Bebe na vole u Quasimodu…

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.