Kulturaljka, balet i zvjezdica

29_03_2013 / 13:24h
Kulturaljka, balet i zvjezdica

U Info zoni na radiju poslušajte razgovor s mladom Ruskinjom u Splitu i dojmove sa sučeljavanja mladih i šibenske gradske vlasti te saznajte što je dvanaest učenika radilo na vrhu Sljemena. Dijele se i ulaznice za Kulturaljku!

U Info zoni na radiju poslušajte razgovor s Yuliom Pivotskayom koja će, između ostalog, pričati o svojim iskustvima i doživljajima u novoj sredini - mlada Ruskinja je prije nekoliko godina Moskvu zamijenila Splitom i pridružila se baletu splitskog HNK.

Ususret glazbenom dijelu Kulturaljke ponovno ćemo porazgovarati sa Igor Bergamom koji osim dojmova sa sučeljavanja mladih i šibenske gradske vlasti donosi i 2 ulaznice za najbrže slušatelje.

Uz još poneku korisnu informaciju i podosta glazbe, saznat ćete i što je dvanaest učenika iz srednjih umjetničkih škola radilo na vrhu Sljemena, okovano snijegom razmišljajući što mlade čeka ulaskom u Europsku uniju. Priču će, u prilogu EUformiraj se!, iz prve ruke ispričati Mia Kuhar, učenica 4. razreda škole za Primijenjenu umjetnost iz Zagreba.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.