Sport, Kulturaljka i - na posao!

01_03_2013 / 17:51h
Sport, Kulturaljka i - na posao!

U Info zoni na radiju poslušajte kako manje eksponirani sportovi pronalaze svoj put do javnosti, što je program Kulturaljka te što je Youth Guarantee kojem bi Hrvati dali slogan – S faksa na posao!

Kako manje eksponirani sportovi pronalaze svoj put do očiju i ušiju javnosti te kako se srednjoškolske obaveze usklađuju sa sportskim priča će profesor i učenik - Šime Barbarić, profesor u splitskoj gimnaziji Leonardo da Vinci, i njegov učenik Renato Rossi, član juniorske sekcije OVK POŠK-a.

O programu Kulturaljka u kojem će se aktualizirati vizije Šibenika skrojenog po mjeri mladih te održati koncert na kojem će nastupiti Gužva u 16-ercu, Kanda Kondža i Nebojša te Damir Urban & 4 – pričat će Igor Bergam iz udruge P.A.R.K..

U prilogu EUformiraj se! Ivan Medić, predsjednik Info zone, pričat će što je sve čuo, vidio i naučio na studijskom putovanju u Finskoj – kako se u europskim zemljama radi s mladima, kako im se osigurava aktivno sudjelovanje u društvu te što je Youth Guarantee kojem bi Hrvati dali slogan – S faksa na posao!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.