Filmaš, koncert i zaposlenje

22_02_2013 / 10:42h
Filmaš, koncert i zaposlenje

Info zona na radiju donosi razgovor sa mladim filmašem, najavu koncerta mladih bendova, odgovor na pitanje zašto bi znanje o kulturnoj baštini trebalo biti prednosti pri zapošljavanju vozača ili trgovaca te informacije o dva poziva korisna za studente i aktere nezavisne kulture…

Ovog petka nakon 19 sati u Info zoni na radiju možete poslušati razgovor s Brunom Mustićem, mladim redateljem koji je nedavno završio snimanje svog dugometražnog prvijenca. Društvo će mu praviti i Zrinka Svetić, glavna glumica u filmu Glazbena kutija te ćemo iz prvih ruku čuti zanimljivosti sa snimanja kao i očekivanja koja imaju od filma.

Centar za djecu, mlade i obitelj iz Solina u subotu organizira Rock koncert na kojem će nastupiti čak pet mladih bendova! Ivana Teklić će najaviti koncert i predstaviti poratne aktivnosti.

U prilogu EUformiraj se! razgovaramo s ravnateljem Komercijalne trgovačke škole iz Splita Antom Peruzovićem koji će nam objasniti zašto bi znanje o kulturnoj baštini trebalo biti prednosti pri zapošljavanju vozača, taksista, trgovaca, djelatnika u wellness centrima, željeznicama, lukama, bolnicama i drugim uslužnim djelatnostima. Škola je upravo započela s realizacijom projekta na tu temu koji je financiran iz europskog fonda.

Najavit ćemo i dva zanimljiva poziva za mlade - jedan namijenjen studentima koji bi željeli sudjelovati u stvaranju politika visokog obrazovanja i drugi namijenjen akterima s područja nezavisne kulture koji mogu provesti stipendiranu rezidenciju u Stuttgartu!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.