Knjiga žalbe i zagrebački HUB

25_01_2013 / 13:31h
Knjiga žalbe i zagrebački HUB

Uz već uobičajene sadržaje, Info zona ovog petka u radijski eter donosi priče o studentskoj knjizi žalbe i zagrebačkom Hub-u koji je ugodna novina za freelancere, studente, profesionalce, društvene inovatore i poduzetnike.

Uz već uobičajene sadržaje, Info zona ovog petka u radijski eter donosi glazbu po Majinom izboru te priče o studentskoj knjizi žalbe i zagrebačkom Hub-u koji je ugodna novina za freelancere, studente, profesionalce, društvene inovatore i poduzetnike.

Koncept Hub-a krenuo iz Velike Britanije 2005. godine s ciljem promicanja društvenih inovacija i društvenog poduzetništv te povećanja njihovog utjecaja na lokalnoj i globalnoj razini. Hubovi postoje u više od 25 svjetskih gradova, a njihov broj kontinuirano raste pa je početkom godine, nakon dvogodišnjih priprema, otvoren i ovaj zagrebački. U prilogu EUformiraj se! razgovaramo sa ekipom iz Inicijative Hub Zagreb. Aktivnosti projekta Knjiga žalbi i pohvala predstavit će Romana Caktaš, predsjednica udruge Studenti za studente.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.