Erasmus, filmovi, fotografije...

18_01_2013 / 09:43h
Erasmus, filmovi, fotografije...

Najave događanja, zatvaranje NUS-a, izložba srednjoškolskih fotografija, filmovi u Kinoteci… Sve to pa još i razgovor o studentskoj organizaciji Erasmus Student Network, uz glazbu iz cijelog svijeta.

Najave koncertnih i klupskih događanja, zatvaranje NUS-a, izložba srednjoškolskih fotografija na temu međugeneracijske solidarnosti, filmovi u Kinoteci… Sve to pa još, u prilogu EUformiraj se!, i razgovor o studentskoj organizaciji Erasmus Student Network (ESN) koja ugošćuje strane studenta, ali i informira domaće studente o mogućnostima studiranja u inozemstvu. Za glazbeni sadržaj emisije koji će nas odvesti na putovanje diljem svijeta pobrinut će se Goran i Zorica, urednički dvojac emisije Glob Artika.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.