Događanja, ulaznice, natječaji...

11_01_2013 / 02:26h
Događanja, ulaznice, natječaji...

Info zona na radiju saznaje posljednje detalje o drugom izdanju NUSa, šetnja ponudom splitskih događanja odvest će vas i do prilike da ugrabite ulaznice, a saznat ćete i za niz natječaja...

Info zona na radiju saznaje posljednje detalje o drugom izdanju NUSa koji će se otvoriti niti sat vremena nakon razgovora sa Anom Šunjić, jednom od organizatorica. Šetnja ponudom splitskih događanja odvest će vas i do prilike da ugrabite ulaznice za koncert u Quasimodu u kojem nastupa kragujevački punk rock band Čovek bez sluha.

U prilogu EUformiraj se! najavljujemo Europsku godinu građana i neke od aktivnosti za mlade, skrećemo pozornost na zanimljive natječaje u sklopu inicijative Mladi u pokretu, programe koji nude stručnu praksu u školi ili vrtiću u nekoj od država Europske unije te virtualna savjetovanja za sve one koji žele studirati u inozemstvu. Najavit ćemo i studentsku tribinu na temu S faksa na EU burzu i predavanje pod naslovom Industrijski otpadni materijali u cementnim kompozitima povećane čvrstoće i trajnosti koje se održava u sklopu tribine Zaštita okoliša u Hrvatskoj u procesu pristupanja Europskoj uniji.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.