Radio: ulaznice i razgovor

04_01_2013 / 18:20h
Radio: ulaznice i razgovor

Prva ovogodišnja Info zona na radiju u eter donosi najave događanja, ulaznice za koncerte Leta 3 u O'Hari i Bilka u Quasimodu te razgovor o Centru za održivi razvoj iz Imotskog.

Prva ovogodišnja Info zona na radiju u eter donosi najave događanja, ulaznice za koncerte Leta 3 u O'Hari i Bilka u Quasimodu te razgovor o Centru za održivi razvoj iz Imotskog. U prilogu EUformiraj se! kroz razgovoru sa Snježanom Petrušić upoznat ćemo se sa zanimljivim projektima i aktivnostima Centra kao i sa specifičnim uvjetima djelovanja u maloj lokalnoj sredini.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.