Slušaj, saznaj i otiđi na koncert

07_12_2012 / 16:11h
Slušaj, saznaj i otiđi na koncert

U novoj Info zoni na radiju poslušaj najave događanja, otiđi besplatno na koncert Partibrejkersa ili Ateist rap-a poslušaj najavu tribine na temu ovisnosti o raznim ekranima i EUformiraj se!

U novoj Info zoni na radiju poslušaj najave sportskih, kulturnih i edukativnih događanja u Splitu i okolici. Najbrže slušatelje koji točno odgovore na nagradna pitanja vodimo na večerašnji koncert Partibrejkersa u Quasimodu i sutrašnji koncert Ateist rap-a u O'Hari! U srijedu s početkom u 18:30 u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Info zoni se održava javna tribina na temu ovisnosti o raznim ekranima. Tatjana Radmilo iz Lige za prevenciju ovisnosti najavit će tribinu te pozvati sugrađane na aktivno sudjelovanje. U prilogu EUformiraj se! ovog petka donosimo vijesti za mlade na europskoj razini.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.