HIV, delikvencija i beskućništvo

30_11_2012 / 00:22h
HIV, delikvencija i beskućništvo

Uz informacije o natječajima i događanjima, nova Info zona na radiju posvetit će minute i HIVu, a čut ćete i europska iskustva sa maloljetničkom delikvencijom te izazove u rješavanju problema beskućništva koje sve opasnije prijeti i mladima...

Uz informacije o natječajima i događanjima, nova Info zona na radiju posvetit će minute i HIVu jer se u subotu obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a čut ćete i europska iskustva sa maloljetničkom delikvencijom i načinima njena suzbijanja te izazove u rješavanju problema beskućništva koje sa napredovanjem gospodarske krize sve opasnije prijeti i mladima.

Predstavnici udruga Most prethodnih su tjedana sudjelovali na međunarodnim konferencijama koje su organizirale krovne europske organizacije čija su područja djelovanja maloljetnička delinkvencija i beskućništvo pa će svoja nova iskustva u prilogu EUformiraj se! prenijeti Đordana Barbarić, predsjednica udruge.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.