Uz radio do mladih u Belišću

28_09_2012 / 02:38h
Uz radio do mladih u Belišću

Info zona na radiju ovog će petka na valovima dobrih nota prošetati ponudom događanja, natječaja i zanimljivih i korisnih informacija…

Info zona na radiju ovog će petka na valovima dobrih nota prošetati ponudom događanja, natječaja i zanimljivih i korisnih informacija… U prilogu EUformiraj se! čut ćemo zašto su se povezale organizacije iz Mađarske, Rumunjske, Latvije, Njemačke i Hrvatske te kako se u Hrvatskoj realizirao projekt koji je omogućio uvođenje organizacija mladih i za mlade u proces organiziranog informiranja i savjetovanja mladih. Ana Vrsalović će se javiti iz Belišća gdje se održava trening na kojem mladi uče kako raditi na vidljivosti aktivnosti svojih organizacija. Objasnit će i što su to grassroots organizacije i što one rade :)

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.