Info zona je večeras na radiju!

29_07_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

Prije ljetne pauze Info zone na radiju dijelimo karte za subotnju Tramontanu, predstavljamo Ljetnu tvornicu znanosti, te festivale Graffiti na gradele i Zgodne žene spašavaju stvar!

U večerašnjoj i posljednjoj emisiji, prije ljetne pauze, dijelimo ulaznice za Tramontanu, seriju koncerata koja počinje u subotu u Ljetnom kinu Bačvice. The Fogsellers, Feredon, Pavel i Bambi Molesters imena su koja će već od 18 sati rasplesati splitsku publiku. Poslušajte tko će sve stati na binu ljetnog kina, nazovite nas i osvojite ulaznice!

Ljetna tvornica znanosti projekt koji se već desetu godinu odvija Splitu s ciljem promicanja i populariziranja znanosti i tehnologije među djecom i mladima. U sedam dana velik broj djece i mladih na potpuno neklasičan način samostalno rješava zadatke iz područja znanosti i tehnologije. Sunčan Stilinović, Julijana Lana Prah i Andrea Giljanović gosti su Info zone na radiju koji će predstaviti ideju, program i sve što vas još zanima o Ljetnoj tvornici znanosti!

Bol na Braču poznat je po mnogočemu, a već nekoliko godina i po festivalu Graffiti na Gradele. Svake godine sve brojniji, sve posjećeniji, više koncerata, radionica, izložbi i natjecanja. Marko Boko u emisiji najavljuje još jedan Graffiti na Gradele.

Zgodne žene spašavaju stvar festival je u organizaciji Skribonauta koji na razne načine; izložbama, pričama, radionicama, predavanjima i sličnim aktivnostima govori ženama i o ženama. U Info zoni na radiju Luiza Bouharaoua predstavit će program festivala.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!