Info zona je večeras na radiju!

22_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji najavljujemo košarkaški turnir u Kaštelima, razgovaramo o bendu Rolo i nastupu na Silbi, najavljujemo posljednji Ethnoambient i 14. sinjski festival S.A.R.S.

Kada ste zadnji put uzeli loptu i zaigrali košarku na ulici? Svi ljubitelji ulične košarke pozvani su da se prijave na 5. Turnir u uličnoj košarci povodom Međunarodnog dana mladih. Ivan Ćulić iz Savjeta mladih Grada Kaštela predstavit će u Info zoni na radiju turnir, kao i druge sadržaje za mlade grada Kaštela u organizaciji Savjeta.

Mišo Komenda, Karlo Kazinoti i Dinko Vranjičić okupili su se u bend Rolo koji je svojim specifičnim zvukom pravo osvježenje za uši. Splitski trojac, poznat i iz drugih splitskih bendova, stvara, pomoću tri instrumenta, genijalnih ideja, vokodera i minimalno teksta, glazbu koju ćete s guštom ponovno i ponovno slušati. Rolo bend možete čuti već ovu subotu, kada će svirati na otoku Silbi, a Mišu Komendu ćete čuti poslušate li Info zonu na radiju.

19. i, prema najavama organizatora, posljednji Ethnoambient Salona, održava se 22. i 23. srpnja, što je više nego dovoljan povod da razgovaramo s Mojmirom Novakovićem iz Kriesa, jednim od dobrih duhova Ethnoambienta.

Sinjski kulturni urbani pokret, S.K.U.P. ponovno ugodno iznenađuje dovođenjem vrhunskih bendova na 14. SARS festival. Let 3, Darko Rundek, Underdog, Bad Copy, Špurijus - samo su neki od bendova koji će 22. i 23. srpnja svirati pred sinjskom publikom. Sve o SARS-u reći će Petar Kliškinić iz S.K.U.P.-a.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!