Info zona je večeras na radiju!

24_06_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Maja Laginja predstavlja radionicu Ex Oriente Film, Ante Knežević najavljuje završni sati dramskog studija za mlade GKM-a, a pričat ćemo i o online katalogu aktivnosti i usluga namijenjenih mladima.

Gošća Info zone na radiju ovoga petka je Maja Laginja, koja predstavlja Ex Oriente Film, renomiranu međunarodnu radionicu posvećenu razvoju dokumentarnih filmova. U sklopu radionice će se u Zlatnim vratima održati masterclassovi filmskih stručnjaka, brojne projekcije, kao i savjetovanja polaznika o svim 'trikovima' realizacije dokumenataraca. 

Info zona je izradila online katalog aktivnosti i usluga namijenjenih mladima koje nude udruge i druge institucije koje se bave mladima, s ciljem poticanja umrežavanja među svima koji rade s mladima. Koje su udruge, kao i vrste aktivnosti u katalogu, tko se još i kako može javiti - poslušajte u emisiji.

Dramski studio za mlade GKM-a održat će završni sat predstavom Žanr 2; prikazom komične situacije kroz više različitih žanrova. Tema predstave je preljub, a Ante Knežević najavit će predstavu i otkriti tko su Žorž, Joška, Oliva i Spomenka.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!