Info zona je večeras na radiju!

03_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji predstavljamo nacionalnu konferenciju o strukturiranom dijalogu, doznajemo više o FMFS-u od mlade volonterke i informiramo o Savjetu mladih Grada Makarske.

U večerašnjoj Info zoni na radiju Petra Pekica iz Mreže mladih Hrvatske predstavit će nacionalnu konferenciju o strukturiranom dijalogu. Gdje i kada će se održati, tko može doći te što je i zašto je za mlade bitan strukturirani dijalog - poslušajte u emisiji!

Filmoljupci ponovno dolaze na svoje jer se otvara deveti Festival mediteranskog filma Split. Iz godine u godinu filmovi su sve bolji, publika sve veća, program sve bogatiji, lokacije brojnije a volontera sve više. Kristina Tešija, jedna od aktivnih volonterki FMFS-a otkriva program, kao i što je to što volontere vuče iz godine u godine da posvete svoje vrijeme i energiju ovom festivalu.

Mlade Makaranke i Makarani udružili su se i osnovali Savjet mladih Grada Makarske. Što planiraju, s čim će se prvo uhvatiti u koštac, što im nedostaje i što bi voljeli od sadržaja za mlade u svom gradu - saznat ćete ako poslušate emisiju.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!