Info zona je večeras na radiju!

27_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji govori se o skupu podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi, o DUMP-ovoj prvoj besplatnoj tehnološkoj konferenciji; Sara Pavić najavljuje xStatic, a priča se i u Best of Regional Stand Upu.

Hrvatska može bolje- podrška cjelovitoj kurikularnoj reformi slogan je pod kojim se u više gradova u Hrvatskoj 1. lipnja s početkom u 18 sati organiziraju skupovi podrške učiteljicama i učiteljima i Ekspertnoj radnoj skupini pod vodstvom dr. sc. Borisa Jokića, te Cjelovitoj kurikularnoj reformi. Marko Kovačić, predstavnik koordinacije GOOD inicijative, pojasnit će razloge organizacije skupova podrške.

Prije ljetne pauze Udruga mladih programera DUMP organizira prvu besplatnu tehnološku konferenciju za sve – DUMP Day. Riječ je o jednodnevnom događaju na kojem će svi zainteresirani, kroz nizbesplatnih predavanja, imati priliku saznati više o mnogim tehnološkim postignućima koja, kako i sami vidimo, uvelike utječu na naše živote. Održat će ih iskusni tim dumpovaca, a pridružit će im se i gostujući predavači - predstavnici najpoznatijih lokalnih, regionalnih i globalnih IT tvrtki, koje neprestano traže nove članove svojih timova.

Sara Pavić najavit će XSTATIC 2016 koji će se održati na dvije lokacije, TŠC Spinut i skate park kluba 'Urban Element'.
Šarolik program koji uključuje ocrtavanje zidova, natjecanje u breakdanceu, završnicu malonogometnog turnira 'Dani Spinuta', skate natjecanje završit će šlagom na kraju - velikim koncertom na Tvrđavi Gripe gdje nastupajuKiša metaka, Prti Bee Gee, Žuvi i 6Wild. 

Best of Regional Stand Up održat će se u 4. lipnja u splitskoj Lori a publiku će nasmijavati ponajbolji komičari i komičarke u regiji Aleksandar Perišić, Jelena Radanović, Perica Jerković, Marina Orsag, Vlatko Štampar i Filip Andronik. Više o svemu reći će Marina Orsag.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!