Info zona je večeras na radiju!

20_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj radijskoj emisiji predstavlja se Split spot festival, dijele se ulaznice za Dječake, ABOP i Punčke u Kocki i sluša se o putovanju svijetom na bicikli.

U Info zoni na radiju predstavlja se treće izdanje Split spot festivala koji će se održati na već poznatoj lokaciji Tvrđave Gripe. Od ukupno stosedamdeset prijavljenih spotova žiri je nominirao spotove koji će pobrati nagrade u čak šest kategorija. Detaljan program Split spot festivala, koji će osim prikazivanja spotova sadržavati i dobru svirku,kao i neke radionice,predstavit će Milan Latković.

Luka Šimić javlja se u emisiju kako bi podijelio karte za spektakl povodom 15.godišnjice postojanja KUM-a i zatvaranja još jednog Platformata. Petnaest godina smijeha i suza, uspona i padova, šutki i mrdanja kukova, izložbi, radionica,predavanja i slušaona obilježit će Dječaci, ABOP i Punčke. Slušajte nas, nazovite nas i osvojite ulaznice!

Snežana Radojičić beogradska je književnica i biciklistica koja već pet godina putuje svijetom s ciljem -pisati i biti slobodna. Živjela je u brojnim zemljama, inspiraciju našla u mnogim kulturama i ljudima, a nedavno je objavila i svoju novu knjigu Nomad. Sve o Snežaninom pothvatu saznajte u reportaži Eme Bago i Sande Družijanić!


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!