Info zona je večeras na radiju!

13_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj Info zoni na radiju u goste stiže Blanka Čop kako bi govorila o Platformatu, ali i o civilnom sektoru općenito, govori se o volonterskom natječaju FMFS-a, o tome što je potrebno da nastupiš na K.R.V.-u i o Regiusu.

 U večerašnjoj Info zoni na radiju gošća je Blanka Čop, koordinatorica Platforme Doma mladih koja će slušateljima predstaviti program Platformata, festivala nezavisne kulture koji se ove godine održava četvrti put. Detaljno o programu Platformata, ali i o njegovoj važnosti i o trenutnom stanju civilnog sektora razgovaramo s Blankom.

Festival mediteranskog filma Split - FMFS baca svoje prve udice kako bi već sad zaintrigirao brojne posjetitelje koji će deveti put imati priliku uživati u filmovima i popratnim događanjima na tri lokacije u Splitu. FMFS traži volontere, stoga poslušajte emisiju i saznajte upadate li u traženi profil volontera FMFS-a.

Započele su prijave za nastup na šestim Kaštelanskim rock večerima, poznatijima pod nazivom K.R.V. Ako volite zasvirati i niste do sada imali priliku vidjeti pokazati svoje umijeće pred publikom, K.R.V. je prava prilika. Što trebate znati i očekivati, kako se prijaviti i pripremiti otkrit će organizator Ivan Tadin.

Dva nova imena pojačat će ovogodišnje izdanje festivala Regius koji se šesto ljeto po redu održava u Šibeniku. Tko su bendovi koji ne priznaju državne granice, a dom im je regija, saznajemo od Igora Bergama.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!