Info zona je večeras na radiju!

06_05_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju saznaj što donosi četvrti Platformat, te obilježi s nama 20 godina EVS-a, kroz priče iz Murtera i Dubrovnika!

Mjesec svibanj poseban je, između ostalog i po tome što se obilježava 20. godišnjica Europske volonterske službe!
Već dvadeset godina brojni volonteri diljem Europe koriste mogućnosti za volontiranje u stranoj zemlji, upoznavanje novih kultura, prijatelja, jezika i područja volontiranja. Udruga Argonauta već je godinama domaćin volonterima iz raznih zemalja koji na nekoliko mjeseci, pa i godinu dana dolaze u Murter. Marieta Baričević u Info zoni na radiju predstavit će EVS mogućnosti, uz dvoje EVS volontera, Malgorzata i Sergia koji su trenutno u Murteru.

Gošća Info zone je i Belinda Bošnjak iz dubrovačke udruge Maro i Baro koja je također ugostila EVS volontere i odvela ih u Turističko-ugostiteljsku školu u Dubrovniku.

Platformat, festival nezavisne kulture četvrtu se godinu organizira u Domu mladih. Osnovni cilj je zaokruženim medijskim vidljivim umjetničkim događanjem inovativnog programskog sadržaja privući veći broj publike, u Dom mladih, prezentirati mogućnosti i kapacitete samog prostora, kao i organizacije i aktivnosti koje se u prostoru realiziraju. Više o Platformatiu reći će za Info zonu na radiju Maja Karačić.


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!