Info zona je večeras na radiju!

29_04_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju slušaj o USE-IT mobilnoj aplikaciji, IKS Festivalu, izgradnji vapnenice na Braču i ZloSTavljanju u Kocke! Provjeri i za što sve večeras dijelimo ulaznice.

U Pučišćima na Braču započela je 21. travnja velika izgradnja vapnenice kojoj se pridružilo mnoštvo volontera; mlađih,starijih,poznatih i manje poznatih. Još uvijek ima mjesta za sve ljude s viškom vremena i volje, a Daria Metelko u našoj će emisiji prepričati dosadašnje dojmove!

USE-IT mapa grada Splita već je osvojila srca mladih turista i lokalaca, a dobra vijest za sve ljubitelje putovanja po geslu Act like a local stiže iz Info zone -USE-IT je stigla i u virtualnom izdanju! Sve o mobilnoj USE-IT aplikaciji u reportaži Amona Slamara!

Info zona na radiju ovoga je petka 'dobre ruke', najbržem slušatelju ili slušateljici poklanjamo ulaznice za ZloSTavljanje u Kocke na kojem se predstavljaju riječki Krematorium a ulogu domaćina imaju svima dobro poznati Inverted Pussyfix kao i nova poslastica -splitski Klyast!

Svjetski dan plesa službeno se slavi od 1982. širom svijeta a ove godine obiilježava ga i IKS festival projekcijom dokumentarnog filma Pina slavnog redatelja Wim Wendersa za što također dijelimo ulaznice!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!