Info zona je večeras na radiju!

22_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji dvoje srednjoškolaca pričat će o razmjeni učenika koja ih je odvela u Italiju, Livia Puljak najavit će završna događanja Festivala znanosti, a doznat će se više i o izložbi Renesansa renesanse.

Provesti neko vrijeme u drugoj školi, s drugim srednjoškolcima, predmetima na drugom jeziku, odlična je prilika za upoznavanje nove kulture, običaja, jezika, prijatelja. Učenici jezično-informatičke gimnazije Leonardo da Vinci, zajedno s talijanskom školom G. B. Grassi iz Lecca pokrenuli su projekt internacionalne razmjene učenika, a Lucija Mandarić i Aldo Miletić ispričat će kako su se proveli u talijanskoj gimnaziji.

Festival znanosti, četrnaesti put organiziran nudi nevjerojatan broj događanja u čak devetnaest gradova diljem Hrvatske! Ovaj put se znanost spojila s umjetnošću jer se obje napajaju iz istog izvora - ljudske kreativnosti. Iako već nekoliko dana traje, aktivnosti ima još toliko da možete povesti sve svoje prijatelje i širu familiju. Livia Puljak najavljuje događanja za subotu, završni dan Festivala znanosti!

U Info zoni na radiju o Renesansi renesanse, izložbi učenika i profesora Škole za dizajn, grafiku i održivi razvoj koja će vam omogućiti povratak u jedno od najkreativnijih razdoblja ljuske povijesti. Više informacija doznajte u emisiji.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!