Info zona je večeras na radiju!

15_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Info zoni na radio stiže dvoje volontera koji su pomogli osigurati da USE-IT mapa Splita dobije i mobilnu aplikaciju, priča se o programu Microsoft Tribes i dijele se dvije ulaznice za Legalize Lambada u Kocki.

 USE-IT mapa Splita je posebna,originalna i specifična mapa grada koja, osim lokacija i znamenitosti, objašnjava kako naručujemo kavu, kako jugo utječe na nas i kako nikako ne možemo probavit bičve na šlape. Nakon drugog izdanja USE-IT Split mape u tiskanom obliku, mapa prelazi i u virtualni oblik; u mobilnu aplikaciju za iPhone! Najveći doprinos stvaranju USE-IT mape i aplikacije dali su volonteri, stoga u večerašnjoj emisiji poslušajte Ivu Skočića i Doru Matić koji će ispričati svoje dojmove rada na mapi i aplikaciji.

Otvorene su prijave za novi program Microsoft Tribes koji osigurava podršku novim i mladim digitalnim agencijama, IT kompanijama i start-upovima. Najbolji timovi osvojit će vrijedne nagrade; od najnovijeg hardvera i softvera do mentorstva i podrške stručnjaka. Marko Boko u Info zoni na radiju otkrit će sve detalje - od prijave do nagrade.

Večeras u emisiji dijelimo i dvije ulaznice za događaj Legalize Lambada! U vrijeme kada mnogi sami sebe nazivaju DJ-em igrajući se laptopima, u Kocku dolaze dva DJ-a koji su 'posvjedočili začetku rave scene u Hrvatskoj i preživjeli tri rejverske suše! Nazovite nas na 539 300 i osvojite ulaznice za Legalize Lambada!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!