Info zona je večeras na radiju!

08_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji razgovaramo o karlovačkom portalu za mlade i mogućnostima koje im nudi da se uključe u njegov rad, slušamo dojmove s otvorenja izložbe Kulturna strategija Grada Splita i informiramo o radionici udruge Hram.

U večerašnjoj Info zoni na radiju razgovarat ćemo sa mladima iz udruge Carpe Diem iz Karlovca povodom 6 mjeseci rada njihovog portala za mlade. Portal za mlade specijalizirani je portal koji mladima nudi različite korisne informacije lišene svakog mokućeg senzacionalizma. Tomislav Sučić predstavit će najvažnije brojke vezane uz sadržaj portala, kao i mogućnosti koje portal nudi mladima da se aktivno uključe u cijelu priču.

Izložbom Kulturna strategija Grada Splita umjetnici daju svoj osvrt na navedeni dokument koji je prošle godine izazvao veliku buru i negodovanje na kulturnoj sceni. Izložba, postavljena na 3. katu Prime Grad, u potpunosti je realizirana doprinosom umjetnika koji izlažu odnosno u realizaciji izložbe nije sudjelovala nijedna institucija, društvo ili udruga. Ivan Svaguša, jedan od organizatora izložbe, prenijet će nam dojmove s otvaranja izložbe.

U subotu i nedjelju u Domu mladih, u prostoru koji koristi udruga Hram, održat će se radionica namijenjena svakome tko želi istražiti mogućnosti svog tijela i razviti nove modele kretanja. Radionicu vodi dvojac Karolina Šuša i Nikola Orešković. Poslušajte razgovor s Karolinom i saznajte više detalja o ovoj pomalo neuobičajenoj radionici.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!