Info zona je večeras na radiju!

01_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Info zona na radiju predstavlja Cabaret u Hramu, razgovara o besplatnoj radionici pisanja projekata koju održava Trokut mladih Kaštela i o projektu Karta za brod a dijele i karte za Dicu!

U Info zoni na radiju najavljujemo Cabaret u Hramu, petnaesti put za redom plesači, cirkusanti, peformeri i akrobati zabavljat će publiku, a mogu im se, kao i uvijek, pridružiti svi koji znaju neku posebnu vještinu i kojima je oduvijek želja stati na pozornicu. Više detalja o najzabavnijoj nedjelji reći će Ivana Vukušić iz Kam Hrama.

Trokut mladih Kaštela kontinuirano radi na aktiviranju i motiviranju svojih mladih sugrađana, nakon brojnih radionica u kojima su mladi učili konkretne vještine i znanja, ovaj put je na pomolu još jedna radionica koja omogućava iznimno vrijedno učenje danas - pisanje projekata. Imaš ideju? Napiši projekt je radionica koju će predstaviti Petra Brko.

Udruga Invictus Mare osmislila je projekt Karta za brod koji za cilj ima pomoć studentima Pomorskog fakulteta da lakše stupe u kontakt s budućim poslodavcem. Tijekom nekoliko dana organiziraju razne aktivnosti - od pisanja životopisa do sajma poslova. Poslušajte Dragutina Andrića i nabavite svoju kartu za brod.

Predstava Dica Gradskog kazališta mladih udarac je u trbuh i triska u lice koja temu nasilja u mladenačkim vezama otvara na realan i dojmljiv način i ostavlja bez daha. I ovaj put Info zona na radiju dijeli ulaznice za predstavu.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!