Info zona je večeras na radiju!

04_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjem izdanju Info zone na radiju mladi kompjuterski znalci predstavljaju nove edukacije udruge DUMP, 17-godišnje izviđačice govore o interaktivnim igrama koje su pomogle osmisliti, a donosimo i reportažu o eventu Čitaj knjigu.

U Info zonu na radiju stižu Ivo Skočić i Zvonimir Stamenov, mladi obožavatelji tehnologije koji ruše sve stereotipe o kompjuterskim znalcima - oni su izuzetno pričljivi i društveno angažirani, a putem udruge DUMP ponovno organiziraju izvrsne edukacije i tečajeve za mlade. Što su ovaj put spremili - poslušajte u emisiji.

Sedamnaestogodišnjakinje Lea Jerković i Anđela Knezović iznimno su aktivne članice izviđačkog odreda Posejdon koje stalno putuju, educiraju se, uče, a ovaj put će u Info zoni na radiju predstaviti Borderline Boardgames, projekt u kojem su sudjelovali mladi iz čak deset europskih zemalja a koji je stvorio dvije interaktivne igre - Real Deal i Mission Z. O čemu se točno radi, kome su igre namijenjene, gdje će se predstaviti - saznajte večeras!

Dino Bruža, volonter Info zone na radiju bio je na eventu Čitaj knjigu. Poslušajte u reportaži Dina i Frane Tošića tko čita knjige danas, s kojim je ciljem događaj organiziran, gdje će se dalje odvijati čitanje i zašto biste i sami trebali ponovno uzeti dobru staru knjigu u ruke!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!