Info zona je večeras na radiju!

26_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji bit će govora o finskim centrima za mlade, čut će se anketa o uvođenju školskih uniformi, ali i nove prilike za mobilnost i educiranje.

U Info zonu na radiju dolazi mlada i aktivna volonterka Kristina Tešija koja se nedavno vratila iz Finske gdje je bila u studijskom posjetu finskim centrima za mlade.
Kako je moguće uspješno uskladiti čak 16 gradova da zajedničkim snagama informiraju i savjetuju mlade putem portala Po1nt.fi, kako u praksi izgledaju finski centri za mlade i suočavaju li se njihovi mladi s jednakim problemima i izazovima kao i naši mladi - otkrit ćete ako poslušate emisiju!

Zamislite da u školu dolazite u uniformama, svi u istoj boji i istom kroju...Mislite li da bi to ugrožavalo vašu osobnost i različitost? ili je to dobar način za prevladanje razlika i korak ka jednakosti i ravnopravnosti? Ako bi učenici dolazili u škole u uniformama, bi li isto trebali raditi i profesori? Zanima vas što drugi misle o ovoj temi? Poslušajte anketu o uvođenju školskih uniformi koju je snimila Sani Šitić, a montirao Ivan Šarić.

Info zona na radiju informira o novim prilikama i mogućnostima; poslušajte i prijavite se na edukaciju, natječaj, razmjenu...

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!