Info zona je večeras na radiju!

19_02_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji saznajte o radionici za mlade koji se žele zaposliti izvan Hrvatske, konferenciji za poduzetnike, seksualnim navikama mladih Splićana i volonteskom iskustvu u Meksiku.

Ako ste jedni od onih koji imaju 'mjesečne dejtove s tetom sa Zavoda, nemate strica koji ima veze, a znate znanje i želite ga pokazati' - poslušajte našu emisiju jer će Ana Kovač Županović dati konkretno rješenje za ovakve probleme! U Info zoni na radiju Trokut mladih Kaštela, u suradnji s udrugom AIESEC predstavlja radionicu Ambiciozan si? Radi vani! Tko se i kako može prijaviti, gdje se vani može ići i sve ostale informacije - saznajte u emisiji!

Sve je više onih koji su se odlučili ozbiljno uhvatiti u koštac sa svojom maštom i doći do neke sjajne, inovativne ideje koja će osigurati budućnost. Imati ideju prvi je korak ka poduzetništvu, a za svaki sljedeći od velike je pomoći informacija, znanje, iskustvo. Četvrtoj konferencija programa #3PSplit tema je Poduzetništvo u turizmu a prijaviti se mogu svi zainteresirani za poduzetništvo! Više o svemu reći će gošća Info zone na radiju doc.dr.sc. Ivana Bilić.

S koliko godina mladi stupaju u prve intimne odnose? Idu li muškarci na preglede? Koliko znamo o spolnim bolestima? Koja se kontracepcija najčešće koristi? Odgovore na ova pitanja dale su mlade studentice sociologije u istraživanju o reproduktivnom zdravlju Splićanki i Splićana. U reportaži Frane Tošića poslušajte Tinu Vrdoljak i saznajte rezultate istraživanja!

Druga reportaža, volontera Antonije Beti i Ivana Šarića, vodi slušatelje u daleko Meksiko u kojem je Ana Radelja provela šest tjedana volonterske prakse.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!