Info zona je večeras na radiju!

05_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji slušajte kako jedna udruga približava sociologiju široj publici, što mladi misle o politici i novoj Vladi i što stoji iza projekta pod imenom DOP.

Dario i dvije Tine dio su većeg tima kojima je zajednička ljubav prema sociologiji te članstvo u Imaginaciji - splitskom društvu sociologa, udruzi koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan. U prvom gostovanju u našoj emisiji imali su želju i viziju - približiti sociologiju svima, na jednostavan i zabavan način. sada, samo godinu kasnije njihova su događanja dupkom puna. Više o svemu - u večerašnjoj emisiji!

Utječe li politika na život mladih i u kojoj mjeri? Što mladi misle o novoj Vladi? Koliko su i jesu li uopće zainteresirani za politiku? Poslušajte u Info zoni na radiju anketu Politika i mladi volonterke Sani koja je upitala svoje vršnjake za stavove.

DOP - društveno, odgovorno, poduzetno, projekt je koji za cilj ima pomoći mladima da realiziraju svoje poslovne ideje. Duška Milinković reći će sve o projektu te kako se zainteresirani mogu uključiti. Poslušajte reportažu i krenite zapisivati svoju biznis ideju!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!