Info zona je večeras na radiju!

22_01_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjem izdanju radijske emisije Info zona na radiju govori se o projektu MladoST u kadru, najavljuje se novo izdanje splitske USE-IT mape, a čut će se i reportaža s putopisnog predavanja u Finskoj!

U Info zonu na radiju dolazi Ante Marin, voditelj projekta MladoST u kadru čija se promocija uskoro održava u kinoteci Zlatna vrata. MladoST u kadru prati život mladih u gradu Splitu, njihova razmišljanja, snove, perspektive. O čemu mladi razmišljaju, koja su to pitanja od ključne važnosti za njihove živote?

Kako biste turistu objasnili sva značenja slova e? A pojasnili utjecaj juga na građane Splita? Čitanje novina naopako, ćakule u busu ili dnevne kavice? Ne morate pokušavati, dajte im USE-IT mapu. Drugo izdanje splitske USE-IT mape izlazi na svjetlo dana, a više o mapi te gdje i kada možete dobiti svoj primjerak, saznajte večeras!

U Info zoni na radiju poslušajte reportažu o Finskoj. Iva Jurjev provela je neko vrijeme u hladnoj Finskoj a njene dojmove, kao i preporuke drugim mladima čut ćete večeras!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!