Info zona je večeras na radiju!

15_01_2016 / 10:01h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U novom izdanju Info zone na radiju, koja se emitira petkom iza 19 h na postaji HR Radio Split, predstavljaju se crtačica stripova Mihaela Erceg i pjesnikinja Katja Grcić, a u goste stiže i Ana-Marija Fabijanić.

Mihaela Erceg od prvih postojećih radionica stripa u Info zoni marljivo crta i vježba, a danas je vrhunska crtačica stripova. Njeni su likovi izvrsno nacrtani, zabavni i komični, a ovaj put oni su - njena obitelj. Knjiga Nitko ne mora odrasti produkt je jedne obitelji, u kojoj svaki član ima svoju ulogu, a Mihaela, najstarije dijete, ilustrirala je svakodnevne događaje i priče unutar obitelji.

Mihaela nije jedina autorica koju u Info zoni na radiju predstavljamo. Katja Grcić dolazi nam u goste kako bi predstavila promociju svoje prve pjesničke zbirke pod nazivom Nosive konstrukcije. Njene pjesme na promociji će interpretirati polaznici Glumačkog studija kazališta PlayDrama pod vodstvom dramaturginje Ane-Marije Fabijanić koja nam također dolazi u goste! Što se u Katjinim pjesmama krije, odakle crpi inspiraciju te kako im Ana-Marija daje trodimenzionalnost, otkrit ćete ako poslušate našu emisiju!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!