Info zona je večeras na radiju!

18_12_2015 / 14:18h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj Info zoni na radiju govori se o novim prilikama koje nudi udruga mladih programera DUMP i o mladima u Dubrovniku.

U Info zonu na radiju dolaze Ivo Skočić i Miro Jelaska, dvojica mladih zaljubljenika u tehnologiju i tehniku koji su, zajedno s ostalim članovima udruge DUMP, organizirali mnoštvo edukativnih IT aktivnosti za mlade. Nakon što su oborili rekord posjećenosti na tradicionalnoj Školi osnova programiranja 2015. DUMP-ovci su pripremili novi izazov - program Internship 2016. O čemu se radi, gdje i kako se prijaviti te zašto je korisno poznavati nove tehnologije, saznat ćete ako poslušate Info zonu na radiju.

Zimsko vrijeme donosi svoje radosti, posebno onima željnim odmora i spavanja, no istovremeno postoji potreba, posebno kod mladih, za brojnim kulturnim i zabavnim sadržajima u gradu. Koliko je Dubrovnik, grad koji ljeti živi punim plućima, sadržajno bogat zimi; što mladi rade, gdje izlaze, što im nedostaje te koliko im u pronalasku informacija i sadržaja pomaže Informadur - portal za mlade grada Dubrovnika, reći će nam Belinda Bošnjak.

Informiramo vas i o korisnim i zabavnim događanjima u Splitu, prilikama, izlascima, edukacijama, putovanjima...

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!