Info zona je večeras na radiju!

27_11_2015 / 14:41h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U novom izdanju info zone na radiju govorit će se o Studijima o mladima za mlade, predstavit će se izložba Ostavi trag gdje puta nema, najavit će se brojna događanja a dijelit će se i ulaznice.

Studiji o mladima za mlade edukacijski su program namijenjen informiranju, obrazovanju i osnaživanju mladih aktivistica i aktivista. Anamarija Sočo, voditeljica Studija, predstavit će nam program ovogodišnjih Studija te pozvati mlade koji su motivirani i zainteresirani za aktivniji pristup rješavanju društvenih problema da se prijave i postanu dio 6. generacije polaznika. Uz Anamariju, o svom iskustvu sudjelovanja na Studijima ispričat će nam Blanka, jedna od stotinu dosadašnjih polaznika Studija.

Ostavi trag gdje puta nema naziv je izložbe koja se otvara večeras u Info zoni čime se prigodno obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti. Izloženi radovi-unikatni ručno modelirani i oslikani suveniri i maštovite rukotvorine djela su bivših ovisnika nastali u sklopu programa resocijalizacije ovisnika koji provodi udruga ANST-1700. Gabrijela Frakić, dopredsjednica udruge ANST-1700, približit će nam uvjete u kojima nastaju ova zanimljiva umjetnička djela.

Najavit ćemo i brojna događanja koja se održavaju ovog vikenda u Splitu a dijelit ćemo i ulaznice - zato, kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku.